Birleşik Rusya’nın girişimiyle Kazan’da mini futbol turnuvası düzenlendi.
2026,
Bu etkinlik, partinin “Güçlülerin Seçimi” projesi kapsamında düzenlendi.
Motor Sporları Okulu’nun futbol sahasında düzenlenen Karargah Kupası müsabakasına beş takım katıldı. Katılan takımlar arasında “Birleşik” federal projesinin ortakları, Vityaz kulübünün antrenörleri ve kurucuları, Gençlik Parlamentosu üyeleri, Genç Muhafızlar üyeleri, terhis edilmiş askerler ve Özel Askeri Bölge gönüllüleri yer aldı.
“Futbol karakter, disiplin ve takım çalışmasıyla ilgilidir. Merkez Kupası’nın bu kadar farklı katılımcıyı aynı sahada bir araya getirmesini görmek harika. Bu geleneğin daha da güçleneceğinden eminim,” diye vurguladı Devlet Duma Vekili ve Beden Kültürü ve Spor Komitesi üyesi Rustam Kalimullin .
Turnuva, Birleşik Rusya’nın kamu desteği merkezinin girişimiyle düzenlendi.
“Bugün sahadaki performanslarıyla zaferin sıkı çalışmayla elde edildiğini ve bunun da antrenman ve çabayla desteklendiğini kanıtladılar. Bu yüzden şunu anlamalılar: Başarı, sıkı çalışmanın sonucudur,” dedi Genelkurmay Başkan Yardımcısı Anastasia Isaeva .
Konuşmacı
Kalimullin Rustam Galiullovich
Kalimullin Rustam Galiullovich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Milletvekili
#Tataristan Cumhuriyeti
#bölgeler
#partiprojeleri
#GüçlülerinSeçimi
#KamuDestekMerkezi
#Kalimullin
#Isaeva
Halkın kabulü
Bir itiraz oluşturun
kaynak:https://er.ru/activity/news/po-iniciative-edinoj-rossii-v-kazani-sostoyalsya-turnir-po-mini-futbolu
Orta Asya Gazetesi