Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HÜSEYİN KIRAN `DAN 12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ MESAJI

HÜSEYİN KIRAN `DAN 12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ MESAJI
REKLAM ALANI
12.03.2022
A+
A-

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci iş Adamı Hüseyin Kıran, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü” günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bundan 101 yıl önce 12 Mart 1921 tarihinde kabul edilen İstiklal Marşı, tarih boyunca sayısız destanlar yazmış olan kahraman milletimizin, bağımsızlık ve hürriyet için göstermiş olduğu büyük fedakârlık ve kahramanlığın adı, Türk milletinin ortak sesi olduğunu vurgulayan Kıran, mesajında şunları kaydetti.

“Gelecek nesillere Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ve istikbal adımlarını İstiklal Marşı ile en iyi şekilde anlatan milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy, her kelimesinde milletimize ait kutsal ve kadim değerleri bizlere miras bırakmıştır. İstiklal Marşımız; milletimizin ezelden ebede giden yolculuğunu, ruh derinliğini, gönül yüceliğini, manevi değerlerini, milli kimliğini, vatan sevgisini en müstesna biçimde anlatan eşsiz bir eserdir. Millî Mücadelenin en çetin döneminde, milletimizin yeniden dirilişine ve şahlanışına vesile olan bu eşsiz eser, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu kutsal vatanın semalarında yankılanmaya devam edecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıldönümünü canı gönülden kutluyor, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve tüm milli mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.”

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI