Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dora ve Ahmet Altınbaşak`tan yeni single çalışması ”Gitme(Acı Var mı Acı)”isimli şarkıları

Dora ve Ahmet Altınbaşak`tan yeni single çalışması ”Gitme(Acı Var mı Acı)”isimli şarkıları
REKLAM ALANI
21.03.2023
A+
A-

Dora ve Ahmet Altınbaşak`tan yeni single çalışması ”Gitme(Acı Var mı Acı)”isimli şarkıları

MAVİ KÜÇÜKÜNAL-İSTANBUL

Dora ve Ahmet ALTINBAŞAK, yeni single çalışması ”Gitme(Acı Var mı Acı)”isimli şarkılarını Erol KÖSE Prodüksiyon etiketi ile müzikseverlerle buluşturdu.

Açıklama yok.
Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Mutfak Bahane programında eğlenceli çifti izleyebilirsiniz.

Açıklama yok.
Şarkının söz ve müziği, Muhammet Alpaslan’a aitken, aranjör koltuğunda ise duayen isim Korat Eriş oturmakta. Şarkının düzenlemesi ise Ahmet Turan Uluç’a ait. Evlilikleri ile sanat camiasında Safiye ve Faik Öztürk’e benzetilen Dora ve Ahmet ALTINBAŞAK çifti daha önceden yayınladıkları ilk single çalışması ”KORKAR MIYIM”isimli eğlenceli şarkı ile milyonlarca izlenmiş, sosyal medyada viral olmuş, müzikseverlerin kalbini kazanmayı başarmış ve müzik otoritelerinden tam not almıştır. Ayrıca güzel çift bu şarkı ile 10 tane ödüle layık görülmüş ve şarkının başarısını perçinlemişlerdir.

Açıklama yok.

Yapmış oldukları eğlenceli şarkılarına çektikleri kliplerle dikkatleri üzerilerine çeken, Dora ve Ahmet ALTINBAŞAK çifti şimdide ATV ekranlarında, Türkiye’nin en başarılı yapımcılarından Sultan ÖNEN’in yapımcılığını yaptığı hafta içi hergün 14:00 ‘da yayınlanan Mutfak Bahane adlı yemek yarışmasına yarışmacı olarak katılıyor.Mutfakta hünerlerini gösteren Dora Altınbaşak’ın yaptığı yemeklere eşi Ahmet ALTINBAŞAK puan veriyor.Kısa sürede yarışmanın reyting rekorlarına ulaşmasını sağlayan çift izleyicilerin büyük beğenisini kazanıyor. Yarışmada yarışan çiftin videoları sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Açıklama yok.

Hafta içi hergün ATV ekranlarında yayınlanan Mutfak Bahane programında eğlenceli çifti izleyebilirsiniz.

İstanbul doğumlu olan Dora Ercan ALTINBAŞAK ayrıca Sunuculuk, Oyunculuk ve Dans geçmişi ile dikkat çekmektedir. Bu alanlarda ciddi başarı sağlayan sanatçı,solistlik anlamında da mekanların aranan sanatçısı haline gelmiştir.Sanatçının eşi olan Ahmet ALTINBAŞAK ise yapımcılık geçmişi,sinema ve reklam filmlerinde olan oyunculuk performansı ile de dikkat çekmektedir.Ahmet ALTINBAŞAK imparator İbrahim TATLISES’in ”Tek Tek”şarkısının klibinde senaryo gereği imparatorun ortağı olarak boy göstermiş ve oyunculuk performansı ile büyük başarı sağlamıştır.

 

 

Sanatçı olan güzel çiftin ”Gitme(Acı Var Mı Acı)”isimli şarkısının klip yönetmenliğini ise, bugüne kadar binlerce klibe hayat veren duayen yönetmen Erkan NAS üstlenmiştir. Çok eğlenceli bir klibe imza atan çift kısa sürede ciddi izlenme rakamlarına
ulaşıp rekorlarına bir yenisini eklemişlerdir. Klipte sevilen sanatçı Dora’nın 75 yaşında olan öz babası oynamış ve senaryo gereği sünnet olarak inanılmaz eğlenceli bir sahneye imza atmıştır. Halen birçok ünlü mekanda sahneler alan Dora ve Ahmet ALTINBAŞAK çifti:”Bu şarkımızda çok ciddi bir emek var, uykusuz gecelerimiz var.Ekip olarak çok ciddi bir çalışma örneği var.Bu şarkımızın milyonlar tarafından sevileceğinden ve dinleneceğinden asla şüphemiz yok.”sözleri ile şarkıya olan inançlarını belirtiyorlar.Ayrıca güzel çift:””Bülbüller yalnızca müzik üretirler, bizi eğlendirmek için. Bahçeleri yağmalamazlar, tarlalarda yuva yapmazlar. Yalnızca şarkı söylerler. Hem de yürekleri paralanana dek. İşte bizde yüreğimiz paralanana dek şarkılar söylemek istiyoruz.” sözleri ile müziğe ve sanata olan bağlılığını gösteriyorlar.

Açıklama yok.

Ayrıca sevilen ikili Atv ekranlarında hafta içi her gün saat 14:00’da yayınlanan Mutfak Bahane isimli yemek yarışma programında, mutfaktaki hünerlerini sergileyerek yarışmacı olarak tv ekranında hayranlarının karşısına çıkıyorlar. Format gereği yarışmada Dora Altınbaşak’ın yaptığı yemekleri eşi Ahmet ALTINBAŞAK puanlayacak. Dora ve Ahmet ALTINBAŞAK çiftinin”Gitme (Acı Var Mı Acı)”şarkısı müzik otoritesi ve müzikseverlerden tam not olarak kısa sürede sosyal medyada viral olarak paylaşım
rekorları kırdı. Bu şarkı ile çok kısa sürede Türkiye radyolarında büyük bir beğeni kazanan ve listelere girmeyi başaran çiftin, daha neler yapacağı müzikseverler tarafından merakla bekleniyor.

 

REKLAM ALANI