Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katılımıyla Açılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katılımıyla Açılacak
REKLAM ALANI
12.11.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katılımıyla Açılacak

 

 

 

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapımı yüzde 95 oranında tamamlanan Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Kuş, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük ve en kapsamlı Millet Bahçesi’nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un seçim vaatleri arasında yer alan, bölgenin en büyük ve sosyal donatıları en fazla olan Millet Bahçesi’nin yapımında sona gelindi.

Sosyal donatıları, sportif alanları, ağaçlandırma, yapısal ve bitkisel peyzaj, açık hava mobilyaları, kamelyalar, banklar, aydınlatma ve sulama sistemleriyle devasa bir tesis olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin tamamlanma aşamasına geldiğini kaydeden Başkan Kuş, “Millet Bahçemizin içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolları, halı sahalar, tenis, voleybol ve basket bol sahaları var. Bahçemizde bir de düğün salonumuz olacak. Gençlerimiz için millet kıraathanesi, çocuklarımız için oyun alanları, mesire alanları yer alacak. Türkiye’nin en donanımlı Millet Bahçelerinden birini Eyyübiye’mize kazandırıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/HOqU-yVnytc
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-G0cuKYmghk

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

REKLAM ALANI