Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Hantı-Mansiysk Özerk Okrugu’nda “Kadın Hareketi” forumu düzenledi

“Birleşik Rusya” Hantı-Mansiysk Özerk Okrugu’nda “Kadın Hareketi” forumu düzenledi
REKLAM ALANI
24.05.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Hantı-Mansiysk Özerk Okrugu’nda “Kadın Hareketi” forumu düzenledi

2024,

Kamunun önde gelen isimlerini ve gönüllülerini, milletvekillerini, askeri personelin eş ve annelerini, öğretmenleri ve girişimcileri bir araya getirdi.
Katılımcılar federal ve bölgesel projelerin uygulanmasını tartışacak ve “ Birleşik Rusya Kadın Hareketi ”nin Ugra’daki faaliyetlerinin geçici sonuçlarını özetleyecek .

Parti projesinin federal koordinatörü Devlet Duması milletvekili Natalia Poluyanova, bir video mesajında, katılımcıların çalışmalarının sonuçlarına göre ülkenin en iyisi olacak yeni projeler geliştirip önereceklerine olan güvenini dile getirdi.

“Benzer düşüncelere sahip kadınların buluşmaları her zaman daha fazla başarı için motive edicidir ve kadın girişimlerinin ve en ilgi çekici sosyal, insani ve sosyo-politik projelerin uygulanmasının başlangıç ​​noktasıdır” dedi.

Ugra’daki “Birleşik Rusya Kadın Hareketi”nin bölge koordinatörü Natalya Zapadnova , çalışmanın ana kılavuzunun 2030’a Kadar Kadınların Çıkarlarına Yönelik Ulusal Eylem Stratejisi olduğunu vurguladı.

“Aktif, şefkatli kadınlar için bir dayanak noktası olmak; Kadın Hareketi’nin büyük ekibi tarafından yakın gelecekte hayata geçireceğimiz bir dizi proje ve tematik yolun hedefi budur.” Ve tabii ki genel sonucumuz herkesin katkısına bağlı” diye vurguladı.

Hoparlör
Poluyanova Natalya Vladimirovna
Poluyanova Natalya Vladimirovna
Federal parti projesi “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması milletvekili
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu-Yugra
#bölgeler
#partproje
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#forum
#Poluyanova
#Zapadnova
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-v-hmao-forum-zhenskogo-dvizheniya

 

REKLAM ALANI