Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ÜNLÜ İŞ ADAMI SİYASETÇİ MEHMET TAŞ `DAN 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI

ÜNLÜ İŞ ADAMI SİYASETÇİ MEHMET TAŞ `DAN 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
31.08.2021
A+
A-

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, 1 Eylül Dünya Barış Günü için bir mesaj yayınladı.

Başkan Taş, mesajında şu ifadelere yer verdi.
İnsanların mutlu ve beraberce yaşayabilmesi için en önemli ve temel şart, barış içinde ve barışın hâkim olduğu bir ortamın olmasını sağlayabilmektir. Aksi takdirde barışın olmadığı yerde, kalkınmadan, refahtan, huzurdan ve demokrasiden bahsedilmesi mümkün değildir.

Dünya coğrafyasının değişik yerlerinde ve özellikle de Ortadoğu’da İslam coğrafyasında yaşanan savaş ve kaoslar insanlığı barıştan uzaklaştırıp büyük bir drama sürüklemektedir.

İnsanlığın can çekiştiği bu dram sahnesini süratle sona erdirmek için dil, din, inanç ve kültür farklılığı ne olursa olsun, ortak paydanın barış ve hoşgörü olması en temel şarttır. Her ne amaçla olursa olsun, hangi kimlik ve inanç uğruna olursa olsun farklılıkların hiçbir şekilde birbirlerine karşı şiddet dilini kullanmaması ve şiddete başvurmamaları gerekmektedir.

Eğer dünyada bir savaş olacaksa, o da barış uğruna, barışı elde etmek adına savaşmalıdır. Bunun için mücadele edilmelidir. Bedeli barış olmalıdır.

Bu vesileyle; Bütün dünya insanlarına barışı ve kardeşliği kalıcı kılması temennisiyle 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlu olsun dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI