Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Ülkemizin kalkınması adına büyük bir adım”

“Ülkemizin kalkınması adına büyük bir adım”
REKLAM ALANI
04.01.2022
A+
A-

Ekonomist Necdet Ergün, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret ederek Basalia Bio-Döngü Teknolojisi/projesi hakkında sunum yaptı: “Ülkemizin kalkınması adına büyük bir adım”

Ekonomist Necdet Ergün, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret ederek Basalia Bio-Döngü Teknolojisi/projesi hakkında sunum yaptı.

Kabulde yaptığı konuşmada, kendisine yapılan ziyaretten ve yapılan sunumdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar; “Ülkemizin kalkınması adına büyük bir adım olacak olan sıfır atık projesi ile KKTC, çevre açısından daha yaşanır bir yer olacaktır” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Tatar; Basalia Bio-Döngü Teknolojisi ismini taşıyan ve KKTC’yi yeşil ve döngüsel butik bir ekonomik ülke haline dönüştürme amacıyla hayata geçirilmek istenen bu projenin, KKTC’nin büyük bir değer kazanmasını sağlayacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Tatar; KKTC’nin tüm atık sorunlarını çözerken ekonomik bir katkı sağlayacak olan projenin, temiz, organik ve çevreci bir ülke hedefi taşıdığına da dikkat çekerek projeye katkı koyan ve emek veren herkese teşekkür etti. Kabulde GAÜ Siyasal Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Hasibe Şahoğlu da yer aldı.

kaynak:https://kktcb.org/tr/ekonomist-necdet-ergun-cumhurbaskani-ersin-tatari-ziyaret-ederek-basalia-bio-dongu-9267

REKLAM ALANI