Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tacikistan ve Letonya arasında siyasi istişareler

Tacikistan ve Letonya arasında siyasi istişareler
REKLAM ALANI
10.12.2023
A+
A-

 

 

 

Tacikistan ve Letonya arasında siyasi istişareler

2023,.jpg

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ile Letonya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı arasındaki siyasi istişarelerin bir sonraki turu, Avrupa ve Amerika Dairesi Başkanı’nın liderliğinde 6 Aralık 2023’te Duşanbe’de gerçekleştirildi. Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Ülkeleri Sayın Sohibnazar Gayratsho ve Letonya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı İkili İlişkiler Dairesi Birinci Müdürü Uldis Mikuts.

 

 

 

Siyasi istişareler sırasında, iki ülke arasındaki siyaset, ekonomi, ulaştırma, bölgesel güvenlik alanlarının yanı sıra AB ve diğer uluslararası ve bölgesel örgütler bünyesinde Tacikistan ile Letonya arasındaki işbirliğinin mevcut durumu ve işbirliğinin güçlendirilmesi umutları ile ilgili konular ele alındı. tartışıldı.

Taraflar, iki ülke arasındaki dostane ilişkileri ve işbirliğini karşılıklı çıkarların tüm alanlarında daha da genişletmeye hazır olduklarını ve arzularını dile getirdiler.

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medyadaki resmi sayfaları:

Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj _

Twitter’dayız : twitter.com/MOFA_Tajikistan _

Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk _

Letonya

kaynak:https://mfa.tj/en/main/view/13965/political-consultations-between-tajikistan-and-latvia

 

 

 

 

REKLAM ALANI