Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

SUZAN HACİGARİP’İ ENKAZDAN ÇIKARAN ŞARKI

SUZAN HACİGARİP’İ ENKAZDAN ÇIKARAN ŞARKI
REKLAM ALANI
07.12.2021
A+
A-

SUZAN HACİGARİP’İ ENKAZDAN ÇIKARAN ŞARKI

 

“DEĞMEZ” TÜM PLATFORMLARDA YAYINDA

 

Geçtiğimiz aylarda Çağan Şengül ile yayınladığı “Sancı” şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken genç müzisyen Suzan Hacigarip, şimdilerde yeni şarkısı “Değmez” i müzikseverler ile paylaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor. Sözü ve bestesi sanatçının kendisine ait olan şarkının aranjesinde ise Azel Bert imzası yer alıyor.

 

Bağımsız müziğe yönelen Suzan Hacigarip, kendi yazıp bestelediği şarkılarını sevenleriyle buluşturmaya devam ederken Ferhat Şeker’in yönetmen koltuğunda oturduğu ”Değmez” projesinde ise hüzünle karışık umut veren sesiyle izleyicisine müzik ziyafeti sunacak.

“Değmez şarkım doğru bildiğim tüm gerçeklerin üstüme yıkıldığı zamanlarda enkaz altındaki bir yakarış, bir arayış ve kaybettiklerimi bulduğum bir uyanışın hikayesi” diyen Suzan Hacigarip, o dönemle ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Kendimi o en enkazın altından çıkarmayı başardım ve şimdi çığlıklarımı siz de duyun istiyorum. Hayat yolculuğunuzda sizi karanlık kuyulara atan değil de, adımlarınıza kokulu çiçekler bırakan insanlarla yürümeniz dileğiyle.”

 

Müziğe ilk adımını 11 yaşında annesinin kendisine hediye ettiği gitarla atan genç sanatçı 2017 yılında yazıp bestelediği” Bir Adam” şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Genç sanatçının müziğin yanı sıra fotoğrafçılığa olan merakı da sevenlerinin gözünden kaçmıyor.

 

Suzan Hacigarip’in yeni projesi ”Değmez” NO29 Records etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında.

MUSTAFA DENİZ-İSTANBUL

REKLAM ALANI