Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

St.Petersburg’da Birleşik Rusya halk programına göre çocuk oyun alanı iyileştirildi

St.Petersburg’da Birleşik Rusya halk programına göre çocuk oyun alanı iyileştirildi
REKLAM ALANI
26.10.2023
A+
A-

St.Petersburg’da Birleşik Rusya halk programına göre çocuk oyun alanı iyileştirildi

2023

“Rahat Kentsel Çevrenin Oluşturulması” programı kapsamında da çalışmalar yürütüldü
Zagreb Bulvarı üzerindeki 3 numaralı bina 5 numaralı evin avlusuna yeni ekipman kuruldu. Özel bir kaplama, modern kaydıraklar, salıncaklar, çocuklar için tırmanma çerçeveleri ve çok daha fazlası var.

Sitenin açılışını kutlamak için bir sokak kutlaması düzenlendi. Katılımcıları 302 numaralı okulun öğrencileri ve Frunzensky bölgesinin Birleşik Rusya üyeleriydi.

“Bu oyun alanı modern, yenilenmiş ve çocukların spor yapmaktan keyif alabilmesi için iyi bir kapsama alanına sahip. Yaşlı nesil için de bir futbol sahası bulunmaktadır. Yani farklı yaşlara yönelik tasarlanmış bir platform ortaya çıktı” dedi vekil yönetmen. P. “Birleşik Rusya” Marina Nikiforova’nın Frunzensky bölge şubesi sekreteri .

Bu yılın başından bu yana St. Petersburg’un Frunzensky bölgesinde 6 yeni oyun alanının ortaya çıktığını, 11 tanesinin çevre düzenlemesinin yapıldığını ve 50’den fazlasının yenilendiğini hatırlatalım.

Birleşik Rusya Halk Programının uygulanması sırasında Kuzey başkentinde 150’den fazla kamusal alanın peyzaj düzenlemesi yapıldı.

#bölgeler
#Nikiforova
#Saint Petersburg
#halkın programı
#oyun alanı
#Rahat bir kentsel çevrenin oluşturulması
#gelişim
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-sankt-peterburge-po-narodnoj-programme-edinoj-rossii-blagoustroili-detskuyu-ploshadku

REKLAM ALANI