Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

SİNAN OĞAN `CI ÖTÜGEN SENGER MHP KARS BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMI OLUYOR

SİNAN OĞAN `CI ÖTÜGEN SENGER MHP KARS BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMI OLUYOR
REKLAM ALANI
09.01.2024
A+
A-

SİNAN OĞAN `CI ÖTÜGEN SENGER MHP KARS BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMI OLUYOR

MHP Kars Belediye Başkan Aday Adayı Ötügen Senger`in Mhp Kars il teşkilatı tarafından desteklenmesine tepkiler çığ gibi büyüyor.

MHP Kars Belediye Başkan Aday Adayı Ötügen senger`in 2019 yerel seçimlerde de Aday Adayı Olmuştu. Ancak Sinan Oğan`la Hareket ettiği ve yakınlığından dolayı 2019 yılında Aday Gösterilmediği. Sızan bilgiler arasında idi. yine 2024 yılında Ötügen Senger MHP Kars Belediye Başkanı aday adayı olduğunu ve ne hikmetse 2019 yılında Sinan Oğan`a yakınlığından dolayı aday gösterilmeyen ötügen senger i 2024 yılında Belediye başkan adaylığı için MHP KARS İL TEŞKİLATI tarafından desteklenmesi Kars`ta ciddi anlamda tepki yaratmaktadır.

Kars`ta yaptığımız araştırmalar sonucu gerek AK Parti Teşkilatı ve tabanı tarafından ve Gerekse Atatürkçü Cumhuriyetçi ve Milliyetçi taban tarafından ötügen senger `in adaylığına sıcak bakılmıyor. Sebep olarak Sinan Oğan ile beraber hareket ettiği ile bağlantısı olduğu kaygısı nedeni ile Ötügen Senger`in MHP KARS İL TEŞKİLATI tarafından desteklenmesine anlam verilemiyor.

 

Tüm bu tepkilere rağmen ötügen senger aday gösterildiği takdirde. Oyların bir kısmının İyi Partiye diğer kısmının CHP `ye gideceği kaygısı yaşanmaktadır. İsmi Sinan Oğan sevdalısı olduğu düşülen Ötügen Senger`in aday yapılmaması için MHP GENEL MERKEZİNE ciddi anlamda bilgi akışı sağlandığı duyumlarımız arasındadır.

MHP GENEL MERKEZİ`n alacağı kararı Kars halkı dikkatle bekliyor.
Haber Merkezi

REKLAM ALANI