Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pop müzikte yeni bir ses: Ceyda Sarı

Pop müzikte yeni bir ses: Ceyda Sarı
REKLAM ALANI
05.12.2021
A+
A-

Pop müzikte
yeni bir ses:
Ceyda Sarı

Ceyda Sarı’nın
ilk single heyecanı

Ceyda Sarı, ilk single’ı “Gülümse Çekiyorum” ile müzik dünyasına “merhaba” dedi. Söz ve müziği kendisine ait bir şarkıyla müzikseverleri selamlayan Sarı, üzerinde çalıştığı ikinci single’ını da çok yakında yayınlayacak.

Müzik tutkunu Ceyda Sarı, uzun yıllardır hayalini kurduğu şarkıcılığa profesyonel olarak ilk adımını attı. Söz ve müziği kendisine ait bir şarkıyla çıkış yapmayı tercih eden Sarı, düzenlemesine Uğur Balcı’nın imza attığı “Gülümse Çekiyorum” single’ını dijital platformlarda beğeniye sundu. MüzikOnair etiketiyle yayınlanan şarkının klibi, Recep Fakiroğlu’nun yönetmenliğinde İstanbul’da çekildi. 10 saatlik çalışmayla tamamlanan klip, Netd Müzik platformunda yayınlandı.

ÇOCUKLUK HAYALİMDİ

İlk şarkısının heyecanını yaşayan Ceyda Sarı, “Bu şarkıyla çocukluk hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Çocukken ağaçları konserime gelmiş insanlar gibi hayal ederek şarkılar söylerdim. Büyüdüm ve şimdi şarkılarımı dinleyicilerle buluşturma şansına sahibim. Sahnede olmaya, oradaki enerjiye âşığım” dedi.

BUNCA YORGUNLUĞA DEĞDİ

Başarılı sanatçı, şarkısına gelen ilk yorumlardan duyduğu memnuniyeti de şu sözlerle dile getirdi: “Aldığım güzel yorumlar, bunca yorgunluğa, emeğe değdiğini gösteriyor. Benimle sosyal medya üzerinden iletişime geçen, yorum yapan takipçilerime mümkün olduğunca geri dönüyorum. Onların fikirleri, talepleri, tavsiyeleri çok önemli benim için.”

İKİNCİ ŞARKI YOLDA

Müzik çalışmalarına son sürat devam eden Ceyda Sarı, ikinci single’ını yayınlamak için de çok beklemeyecek: “İkinci şarkım için stüdyo kayıtlarına başladık, süreç gerçekten çok keyifli. Heyecanımı gizlemem pek mümkün görünmüyor. Şu anda çok yoğun bir tempo sürecindeyim. Cover şarkılar üzerine de oldukça mesai harcıyorum.”

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

REKLAM ALANI