Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nadezhda Shkolkina: Birleşik Rusya, turizm endüstrisinin gelişimi için bütçeden fon sağlayacak

Nadezhda Shkolkina: Birleşik Rusya, turizm endüstrisinin gelişimi için bütçeden fon sağlayacak
REKLAM ALANI
23.10.2023
A+
A-

Nadezhda Shkolkina: Birleşik Rusya, turizm endüstrisinin gelişimi için bütçeden fon sağlayacak

2023,

Taslak belge, partinin halk programının turizm altyapısının oluşturulması ve “turist kodu” ile modüler otellerin inşasına ilişkin hükümlerinin finansmanını sağlıyor
Devlet Duma Ekonomi Politikası Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı Nadezhda Shkolkina , Duma komitesinin üç yıllık bütçe taslağını tartışmaya yönelik toplantısının ardından, 2024 yılında turizmin geliştirilmesi için 43 milyar rubleden fazla tahsis edildiğini söyledi.

“Bu para, Rus şehirlerindeki ikonik tarihi ve kültürel yerler hakkında bir navigasyon ve bilgi sistemi olan bir ‘turist kodu’ oluşturmak ve bölgelerde turist kümeleri oluşturmak için altyapıyı geliştirmek için kullanılacak” dedi.

Ayrıca Birleşik Rusya, modüler oteller oluşturmak için bir program geliştirmeyi planlıyor. Bu amaçlar için 9 milyar ruble tahsis edildi.

Nadezhda Shkolkina, “Ayrıca turizm sektöründe yer alan gençlik kuruluşlarını da destekleyeceğiz ve sektör etkinliklerinin desteklenmesine yardımcı olacağız” diye ekledi.

Parti, turizmin belirli sektörlerinin (tarımsal ve ekolojik turizm) gelişimine özel önem verilmesinin gerekli olduğunu düşünüyor. Ayrıca iki Rus üniversitesine turizm endüstrisine yönelik eğitim merkezleri oluşturmak için hibe verilecek.

Nadezhda Shkolkina, “Bunları Volga Bölgesi Devlet Fiziksel Kültür, Spor ve Turizm Üniversitesi ile Rusya Devlet Turizm ve Hizmet Üniversitesi’nde açmayı planlıyorlar” dedi.

“Birleşik Rusya” halk programının sosyal politika, eğitim ve sağlık alanındaki temel hükümlerinin bütçede sağlandığını hatırlatalım. Emeklilik maaşlarını, asgari ücreti, kamu sektörü ücretlerini endekslemeye yönelik fonlardan, engelli kişilere yapılan ödemelerin artırılmasından, doğum sermayesi ödenmesinden ve çocukların doğumu için sübvansiyonlardan, SVO katılımcılarını ve aile üyelerini desteklemekten, genç bilim adamlarına yönelik hibe finansmanından, sosyal olarak bahsediyoruz. STK’lara ve diğer alanlara yönelik. İkinci okumada parti, kırsal kalkınma (tarım arazilerinin dolaşıma sokulmasına yönelik programlar dahil), uzmanların eğitimi (“Meslekilik” programı dahil), uzmanların eğitimi gibi çeşitli alanlarda finansmanı artırmak için Maliye Bakanlığı ile birlikte çalışacak. istihdam merkezlerinin ve diğerlerinin modernizasyonu. Ekim başında Parti Başkanı Dmitry Medvedev’in başkanlığını yaptığı Birleşik Rusya program komisyonunda Hükümet ve Maliye Bakanlığı üyeleriyle ilgili bir anlaşmaya varıldı .

Hoparlör
Şkolkina Nadezhda Vasilyevna
Şkolkina Nadezhda Vasilyevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi 8. Toplantısı Devlet Duması Yardımcısı, Ekonomi Politikası Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı
#Şkolkina
#bütçe
#bölgeler
#Devlet Duması
#finansman
#turizm
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/nadezhda-shkolkina-edinaya-rossiya-obespechit-v-byudzhete-sredstva-na-razvitie-turisticheskoj-otrasli

 

REKLAM ALANI