Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lugansk’ta Birleşik Rusya, emeklilerin “Rusya’dayım” portalına kaydolmasına yardımcı oldu

Lugansk’ta Birleşik Rusya, emeklilerin “Rusya’dayım” portalına kaydolmasına yardımcı oldu
REKLAM ALANI
06.12.2023
A+
A-

Lugansk’ta Birleşik Rusya, emeklilerin “Rusya’dayım” portalına kaydolmasına yardımcı oldu
2023,

“Eski Nesil” parti projesinin aktivistleri, kamu destek merkezinde hizmetin çalışmaları ile tanıştırıldı
Sorular, LPR’nin Dijital Kalkınma Bakan Yardımcısı, Dijital Rusya parti projesinin bölgesel koordinatörü Vladimir Kharitonov ve MFC’nin Devlet ve Belediye Yetkilileri ile Eğitim ve Etkileşim Dairesi Başkan Yardımcısı Valery Krikunov tarafından yanıtlandı .

“Bu ikinci görüşmemiz. Bu tür etkinliklerin düzenlenmesi çok önemli çünkü eski nesil dijitalleşmenin tüm karmaşıklığını tek başına anlamaya henüz hazır değil. Vladimir Kharitonov, görevimiz “Rusya’dayım” portalının hizmetlerini kullanmanın basit, kullanışlı ve erişilebilir olduğunu göstermektir” dedi.

Portalın cumhuriyet sakinlerinin mevcut tüm hizmetler, süreç belgeleri, avantajlar ve ödemeler hakkında bilgi edinmesine olanak tanıdığını belirtti.

Toplantıda yaşlı kuşak temsilcilerine belirli hizmetlerin alınabilmesi için nelerin gerekli olduğu örneklerle anlatıldı.

“Öncelikle devlet hizmetlerinin onaylanması için hangi belgelerin gerekli olduğunu konuştuk. İnsanlar her zaman her şeyi anlamazlar ve bu normaldir. Valeria Krikunova, “Rusya’dayım” portalının incelikleri ve hizmetleri anlamanıza yardımcı olacağını belirtti.

” Eski Nesil ” parti projesinin kamu konseyi başkanı Galina Grigorova, emeklilere yönelik eğitim toplantılarının geleneksel hale geldiğini kaydetti.

“Onlarla alakalı konuları seçiyoruz. Örneğin bugün “Rusya’dayım” portalından bahsettik; bu, halkımızın gerekli tüm hizmetleri daha iyi anlamasına ve almasına yardımcı olacak” diye açıkladı.

Hoparlör
Grigorova Galina Sergeyevna
“Luhansk Bölgesinde Barış” Halk Hareketi “Gazilere Bakım” projesi başkanı
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#bölgeler
#partiprojeleri
#Eski jenerasyon
#DijitalRusya
#Kharitonov
#Rusya’dayım
#toplum servisleri
#eğitim
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-luganske-edinaya-rossiya-pomogla-pensioneram-zaregistrirovatsya-na-portale-ya-v-rossii

 

 

REKLAM ALANI