Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Katar Devleti Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanına güven mektubunun sunulması

Katar Devleti Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanına güven mektubunun sunulması
REKLAM ALANI
08.06.2024
A+
A-

Katar Devleti Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanına güven mektubunun sunulması

.2024..jpg

 

 

 

5 Haziran 2024’te Tacikistan Cumhuriyeti’nin Katar Devleti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Nurmurod Mahmadali, güven mektubunun bir kopyasını Katar Dışişleri Bakanı Sultan bin Saad el-Muraihi’ye sundu.

Güven mektubu sunma töreninin ardından Büyükelçi, Katar Devleti Dışişleri Bakanı ile Tacikistan ile Katar arasındaki üst düzey müzakerelerin sonuçlarının uygulanmasına ilişkin konuların yanı sıra Katar Devleti’nin gelecek vaatlerinin tartışıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Duşanbe ve Doha şehirleri arasında doğrudan uçuşların açılması da dahil olmak üzere çeşitli alanlarda işbirliğinin genişletilmesi.

Görüşmede Dışişleri Bakanı, Tacikistan Büyükelçisine bundan sonraki diplomatik görevlerinde başarılar diledi ve Tacikistan ile Katar arasındaki ikili ilişkilerin çeşitli yönlerde genişletilmesine hazır olunduğunu vurguladı.

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medyadaki resmi sayfaları:

Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj​

Twitter’dayız : twitter.com/MOFA_Tajikistan​

Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk​

Katar

kaynak:https://mfa.tj/en/main/view/15161/presentation-of-credentials-to-the-minister-of-state-for-foreign-affairs-the-state-of-qatar

 

REKLAM ALANI