Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Igor Kastyukevich: Birleşik Rusya, Kherson bölgesi sakinlerine 2 bin tondan fazla insani yardım bağışladı

Igor Kastyukevich: Birleşik Rusya, Kherson bölgesi sakinlerine 2 bin tondan fazla insani yardım bağışladı
REKLAM ALANI
11.11.2023
A+
A-

Igor Kastyukevich: Birleşik Rusya, Kherson bölgesi sakinlerine 2 bin tondan fazla insani yardım bağışladı

2023

Bunlar arasında gıda, hijyen ürünleri, ilaçlar, giysiler, çocuklar için kitaplar ve oyuncaklar ve çok daha fazlası yer alıyor.
Partinin bölge şubesi sekreteri Senatör Igor Kastyukevich, Kherson bölgesinde barışçıl yaşamın yeniden tesis edilmesine, entegrasyon süreçlerinin devam etmesine rağmen birçok sorunun hala devam ettiğini söyledi.

“Birçok insanın hedefe yönelik yardım ve desteğe ihtiyacı var. Esas olarak sınırlı hareket kabiliyetine sahip bekar vatandaşlardan ve geniş ailelerden bahsediyoruz. Yardım ederiz. Ön cephe bölgelerine özel önem veriyoruz” diye vurguladı.

Özellikle Birleşik Rusya aktivistleri yakın zamanda Novotroitsk Bölgesi’nin Zelyonoe köyünden büyük bir aileye gerekli eşyaları bağışladı. Ailenin üç küçük çocuğu var, babanın bacağı kesilmiş, anne ise geçici olarak işsiz.

“Ailenin durumu iyi ama durumları oldukça zor. Babam artık çalışamıyor ama henüz engellilik başvurusunda bulunmadı. Yeterli fayda yok. Yerleşimin başıyla birlikte onların himayesini üstlendi. Belirli aralıklarla ziyaret etmeye çalışacağım. Partiden, hayır kurumlarından ve diğer bölgelerin şefkatli sakinlerinden şampuan, sabun, diş macunu ve sıcak tutan ceketler de dahil olmak üzere çeşitli şeyler getirdiler. Kendi adıma meyve ve kırtasiye malzemeleri ekledim. Babam için – ilaç,” dedi Herson Bölge Duması milletvekili Vladimir Kosov.

Novotroitsky bölgesinde, Birleşik Rusya’dan gelen yardımlar da Novomikhailovka köyüne ulaştırıldı. İhtiyaç sahipleri için sıcak giysiler ve anaokulu için yemek takımları yerel yönetime bağışlandı.

“Yakın zamanda okul öncesi kurumunun açılması planlanıyor. Bu sefer Birleşik Rusya’dan mutfağa yemek getirdiler. Novomikhailovsky kırsal yerleşiminin başı Oksana Aleksandrovna, “Köydeki yaşam, kısmen bu tür şefkatli insanlar sayesinde daha iyi hale geliyor” dedi .

Birleşik Rusya’nın bölgesel Duma milletvekili Ekaterina Gribovskaya, Novokakhovsky kentsel bölgesindeki Raiskoye köyünün 83 yaşındaki sakinine ilaç ve yiyecek dağıttı. Yerleşim, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin 15 kilometrelik bombardıman bölgesinde bulunuyor. Kadın yalnız yaşıyor ve sağlık sorunları nedeniyle tahliye etmekten korkuyor.

Toplamda, Birleşik Rusya insani misyonunun Kherson bölgesindeki çalışmaları sırasında 250 binden fazla kişiye çeşitli türde yardımlar verildi.

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri, gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemeleri ve ev aletlerine kadar yeni bölgelere 76 bin tondan fazla insani yardım malzemesi ulaştırdı.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için 8 milyardan fazla ruble toplandı.

Donbass’ta ve yeni bölgelerde, Birleşik Rusya tarafından organize edilen insani yardım dağıtımı için artık 20 nokta var.

Hoparlör
Kastyukeviç İgor Yurieviç
Kastyukeviç İgor Yurieviç
Partinin Kherson bölge şubesi Sekreteri, BİRLEŞİK RUSYA Partisi gençlik politikası koordinatörü, Rusya Federasyonu Senatörü
#Kherson bölgesi
#Kastyukevich
#EPyardım eder
#insani misyon
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/igor-kastyukevich-edinaya-rossiya-peredala-zhitelyam-hersonskoj-oblasti-bolee-2-tysyach-tonn-gumanitarnoj-pomoshi

 

REKLAM ALANI