Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

EYYÜBİYE BELEDİYESİ İLE 42 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTE HAYALİNE KAVUŞTU

EYYÜBİYE BELEDİYESİ İLE 42 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTE HAYALİNE KAVUŞTU
REKLAM ALANI
03.09.2021
A+
A-

EYYÜBİYE BELEDİYESİ İLE 42 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTE HAYALİNE KAVUŞTU.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve Başkan Mehmet Kuş tarafından etüt merkezine dönüştürülen Kitap Otağı’nda üniversite sınavlarına hazırlanan 42 öğrenci üniversiteye yerleşmeye hak kazandı.

Bir 11 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve Başkan Mehmet Kuş tarafından etüt merkezine dönüştürülen Kitap Otağı’nda üniversite sınavlarına hazırlanan hazırlanan 42 öğrenci üniversiteye yerleşmeye hak kazandı. Her platformda gençlerin yanında olan ve gençliğe yatırımlarıyla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerin, hayallerine ulaşmalarına aracılık etmeye devam ediyor. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik Kitap Otağı’ndaki etüt merkezinin kapılarını açan Eyyübiye Belediyesi, öğrencileri yalnız bırakmıyor. Pandemi nedeniyle sınırlama getirilen merkezde geçtiğimiz dönemde sayısal, sözel ve eşit ağırlık dallarında eğitmenler tarafından verilen derslerin yanı sıra eğitim materyalleriyle de öğrencilerin yanında olan belediye, pandemi nedeniyle kısıtlamaların olduğu dönemde öğrencilere evlerinde çalışabilmeleri için eğitim materyallerini de evlerine götürdü. Özellikle maddi durumu iyi olmayan ailelerin gençlerine yönelik düzenlenen üniversite kurslarına gençler bu yılda yoğun ilgi gösterdi. Eyyübiye Belediyesi’nin gençlere verdiği bu desteğe karşılık veren gençler ise bunu boşa çıkarmayarak sınavlarda büyük bir başarı elde ettiler. Dönem sonunda da öğrencilere moral gecesi düzenleyen Eyyübiye Belediyesi, yeni gençlik merkezleriyle de gençliğe yatırımlarına devam ediyor.

Bir açık hava ve şunu diyen bir yazı 'Aairfel' görseli olabilir

Sunulan imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

REKLAM ALANI