Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Emekli Sivil Savunma personeline Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımıyla yemek düzenlendi

Emekli Sivil Savunma personeline Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımıyla yemek düzenlendi
REKLAM ALANI
01.03.2024
A+
A-

Emekli Sivil Savunma personeline Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımıyla yemek düzenlendi
.2024

“Sivil savunma, disiplini, çalışma anlayışı ve KKTC’ye bağlılığı sayesinde başarılara imza attı”
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı tarafından, “28 Şubat Sivil Savunma Günü” dolayısıyla emekli personeline düzenlediği yemeğe katıldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Sosyal Tesisler Gazinosunda yer alan etkinlikteki konuşmasında, 6 Şubat Depremi başta olmak üzere son yıllarda özellikle dünyadaki iklim değişikliğiyle birlikte artan yangın, sel gibi doğal afetler karşısında Sivil Savunma Teşkilatının büyük gayretlerini gördüğünü kaydederek, tüm personeli tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, yenilenen araç gerecinin yanında, Teşkilatın disiplini, çalışma anlayışı ve KKTC’ye bağlılığı sayesinde tüm bu başarılara imza attığını, her türlü sıkıntıya rağmen güçlendiği ve geliştiğini kaydetti.

Teşkilat içerisinde yıllar boyunca halka büyük hizmetler vermiş, emekli olmasına rağmen kalbi her zaman Teşkilatla olan Sivil Savunma personeliyle bugün bir araya gelerek, sofra paylaşmanın kendisi için çok değerli olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, etkinliği organize edenlere teşekkürlerini sundu.

Sivil Savunma personelinin her an göreve hazır olduğunu ve ihtiyaç duyulan her anda halka hizmet sağladığını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, bu anlayışla bugüne kadar çalışmalarda bulunan, tüm personele teşekkürlerini iletti, her birine sağlıklı bir yaşam diledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, 6 Şubat Depremi’nde hayatını kaybeden Amaç Arnavutoğlu başta olmak üzere hayatını kaybeden personele de Allah’tan rahmet diledi.
Dosya Adı

Kaynak:https://kktcb.org/tr/emekli-sivil-savunma-personeline-cumhurbaskani-ersin-tatarin-katilimiyla-yemek-duzenlendi-12063

 

 

REKLAM ALANI