Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Darvaz ilçesindeki Merkez Hastanesi ve İçişleri Bakanlığı’nın yeni binası projesinin tanıtımı

Darvaz ilçesindeki Merkez Hastanesi ve İçişleri Bakanlığı’nın yeni binası projesinin tanıtımı
REKLAM ALANI
16.08.2023
A+
A-

 

 

 

Darvaz ilçesindeki Merkez Hastanesi ve İçişleri Bakanlığı’nın yeni binası projesinin tanıtımı

.2023 , Darvaz ilçesi

 

 

 

 

15 Ağustos’ta, Darvaz ilçesindeki çalışma ziyaretinin devamında, barışın ve ulusal birliğin kurucusu – ulusun lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Emomali Rahmon, yeni bir bina inşa etme projesiyle tanıştı. ilçe merkez hastanesi.

 

 

 

 

Bu tesisin, Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti ve kalkınma ortaklarının desteğiyle, 35. yıldönümünü kutlamak için iyileştirme ve inşaat önlemlerinin bir parçası olarak nüfusa tıbbi hizmet seviyesini artırmak için inşa edildiği bildirildi. Tacikistan Cumhuriyeti Devlet Bağımsızlığı.

Darvaz ilçesi merkez hastanesinin yeni binasının 3 katlı ve 100 yataklı olacağı, projenin tanıtımı sırasında Devlet Başkanı’na bilgi verildi.

Yeni hastane binası, ilçe merkez hastanesinin çağın gereklerini karşılamayan mevcut binası temel alınarak yapılacak.

İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni bina modern endüstriyel ekipmanlarla donatılacaktır. Devlet bağımsızlığının 35. yıldönümü münasebetiyle Darvaz ilçesi merkez hastanesinin yeni binasının inşası, ülke Hükümeti’nin bölge sakinleri için değerli bir hediyesi olarak görülüyor.

Şu anda, Darvaz ilçe merkez hastanesinin beş bölümü vardır ve ilçede yaşayan 22.700 kişiye tıbbi hizmet vermektedir. İlçede şu anda 28 tıp merkezi, 7 sağlık ocağı ve 50 yataklı 2 bölge hastanesi bulunmaktadır.

 

 

 

 

Sayın Devlet Başkanımız Emomali Rahmon, Darvaz ilçesi merkez hastanesinin yeni binasının belirlenen süre içinde ve modern standartlarda yapılması için yetkililere özel talimat ve talimat verdi.

Burada ayrıca Tacikistan Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’nın Darvoz ilçesinde yeni bir bina inşa etme projesi Tacikistan Cumhurbaşkanı Emomali Rahmon’a sunuldu.

Projeye göre daire binası 3 kattan oluşmakta, çağın gerekleri dikkate alınarak inşa edilecek, içişleri organlarında çalışanların mesleki yükümlülüklerini yerine getirmeleri ve ilerlemeleri için gerekli şartları sağlayacaktır. işlerinde.

Facebookheyecan

kaynak:http://www.president.tj/node/31243?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

 

REKLAM ALANI