Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, St. Petersburg valisi seçimi için Alexander Beglov’u aday gösterdi

Birleşik Rusya, St. Petersburg valisi seçimi için Alexander Beglov’u aday gösterdi
REKLAM ALANI
04.06.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, St. Petersburg valisi seçimi için Alexander Beglov’u aday gösterdi

2024,

Karar partinin bölge şubesinin konferansında alındı.
Genel Konsey Sekreteri Andrei Turchak, partinin bölge şubesinin bir konferansında, 5 yıldan fazla süredir bölgeyi başarılı bir şekilde yöneten Alexander Beglov’un yetkin ve sorumlu bir lider olduğunu kanıtladığını belirtti .

“Başkanımız, liderimiz Vladimir Putin ve Parti Başkanı Dmitry Medvedev’in güveni ona verildi . Daha fazla başarı ancak tüm kaynaklarımızı birleştirerek ve hükümetin ve partinin her kademesindeki birimlerin koordineli çalışmasıyla elde edilebilir. Elbette onu (Alexander Beglov – yaklaşık olarak) desteklemeli, birleşmeli ve 8 Eylül’deki ikna edici zaferini garantilemek için her türlü çabayı göstermeliyiz” dedi Andrei Turchak.

Birleşik Rusya ve St. Petersburg Hükümeti’nin partinin halk programı, kanun yapma, SVO katılımcılarına destek ve Mariupol’un restorasyonu üzerinde birlikte çalıştığını belirtti. Her alanda somut sonuçlar var.

“Kentsel Çevre” parti projesinin uygulanması sırasında 5 yıl içinde St. Petersburg’da 226 yeni kamusal alan yaratıldı. 1.200 oyun alanı ve 720 avlu iyileştirildi. Artık 1,5 milyondan fazla sakinin yürüme mesafesinde halka açık bahçeleri, yürüyüş alanları, bisiklet yolları ve kaykay parkları var. “Yeni Okul” projesi kapsamında 2019 yılından bu yana 82 bin kontenjanlı 106 yeni okul ve 37 bin kontenjanlı 224 anaokulu inşa edildi. Çocuklu ailelere ve sosyal açıdan hassas kategorilere yönelik sosyal desteğin hacmi arttı. 2,6 milyon sakin bu tür tedbirleri alıyor” dedi Andrei Turchak.

Ayrıca Genel Konsey Sekreteri, SVO katılımcılarının desteği için St. Petersburg yetkililerine teşekkür etti.

“Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesi, partinin bölgesel fraksiyonu düzenli olarak insani yardım konvoyları gönderiyor ve onlara eşlik ediyor ve aynı zamanda Leningrad alayının himayesini de üstlendi. St. Petersburg, özel operasyon katılımcısı için sosyal pasaportu ilk uygulayanlardan biriydi. Hava savunma çalışma grubu tarafından önerilen, askerleri ve aile üyelerini desteklemeye yönelik birleşik bir standart standart getiriliyor. Her aileyle bireysel olarak etkileşime giren bir küratör hizmeti mevcut” dedi Andrei Turchak.

Ayrı ayrı, yaklaşan seçim kampanyasında Birleşik Rusya’nın St. Petersburg’daki ana şubelerinin rolünü vurguladı.

Bugün şehirde partinin 2 bine yakın ana şubesi var.

“Asıl üyelerin milletvekilleriyle birlikte şehrin her sakinine ulaşması ve binlerce örnekle, başarılarımızı ve planlarımızı anlatması gerekiyor. Genel Konsey Sekreteri, St. Petersburg sakinlerinin talimatlarına göre bir program oluşturun, toplantılar yapın, kaliteli propaganda çalışmaları düzenleyin” dedi.

Buna karşılık Alexander Beglov , asıl görevin St. Petersburg’un yararına günlük çalışma olduğunu vurguladı.

“Şehrimiz çocuklu ailelere ve geniş ailelere destek konusunda liderlerden biri. Son zamanlarda Birleşik Rusya’nın teklifi üzerine bölgesel doğum sermayesinin geçerliliğini genişlettik. Program genişletildi; üçüncü ve sonraki çocukların her doğumunda ödeme yapılacak. Cumhurbaşkanı adına sağlık sistemini modernleştiriyoruz. Özellikle birinci basamak bakımı. Okullarda ve anaokullarındaki kontenjan sıkıntısı fiilen ortadan kaldırıldı. Bir karar verdik: Ne kadar konut yapılıyorsa, o kadar sosyal tesis yapılıyor” dedi Alexander Beglov.

Birleşik Rusya’nın St. Petersburg sakinleriyle birlikte bir halk programı oluşturacağını kaydetti.

“Sizinle çok iş yaptık. İnsanlar bunu görüyor. Bugünkü görevimiz sonuçları St. Petersburg sakinleriyle tartışmak ve onların değerlendirmelerini dinlemek. Başkan adaylığımı destekledi. Ancak son tercihin kasaba halkına ait olduğunu özellikle belirtti,” diye sözlerini tamamladı Alexander Beglov.

Daha önce Birleşik Rusya Başkanı Dmitry Medvedev, Andrei Turchak ve Alexander Beglov’un St. Petersburg sakinleriyle bir toplantı yaptığını hatırlayalım . Toplantıda kasaba halkı, mevcut valinin yeni bir dönem için aday olmasını ve seçimlerde Birleşik Rusya’dan aday olmasını önerdi.

 

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Turçak
#Medvedev
#Beglov
#Saint Petersburg
#seçim2024
#bölge ofisi konferansı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-vydvinula-aleksandra-beglova-na-vybory-gubernatora-sankt-peterburga

 

REKLAM ALANI