Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Novosibirsk bölgesinde üreme sağlığı konusunda bir dizi konferans düzenliyor

Birleşik Rusya, Novosibirsk bölgesinde üreme sağlığı konusunda bir dizi konferans düzenliyor
REKLAM ALANI
06.02.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Novosibirsk bölgesinde üreme sağlığı konusunda bir dizi konferans düzenliyor

2024,

Dersler “Sağlıklı Gelecek” parti projesi kapsamında gerçekleştirilecek
Novosibirsk bölgesindeki parti projesinin koordinatörü, bölgenin Sağlık Bakan Yardımcısı Lada Shalygina , derslerin Rusya’da Aile Yılı’na denk gelecek şekilde verileceğini belirtti .

“Önümüzdeki yılın görevi, yalnızca olağan çalışma alanlarımıza katılmak değil, yani bölgenin uzak bölgelerinde yaşayan uzmanlarla yerinde istişarelerde bulunmak değil, aynı zamanda kadınlara yönelik önleyici dersler düzenlemektir. Bu toplantılar vücudun üreme işlevi ve hamileliğin nasıl düzgün şekilde planlanacağı hakkında daha fazla bilgi edinmenize olanak sağlayacaktır. Ayrıca 2024 yılında ilk kez klinik muayenelerde vatandaşların üreme sağlığını değerlendirmeye yönelik çalışmalar da yer aldı” dedi Lada Shalygina.

Bu tür ilk konferans Şubat ayında Novosibirsk Devlet Tıp Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

“İnsanın küçük yaşlardan itibaren sağlığının ve onu nasıl koruyacağının bilincinde olması gerekiyor. Zaten materyaller hazırladık, deneyimlerimizi artırmaya ve Novosibirsk’teki üniversitelerde üreme sağlığı konularında yuvarlak masa toplantıları düzenlemeye hazırız,” diye vurguladı parti projesinin kamu konseyi üyesi ve hijyen alanında serbest çalışan Andrey Funtikov Novosibirsk Bölgesi Sağlık Bakanlığı’nın çocukları ve ergenleri .

Federal partinin “ Sağlıklı Gelecek ” projesinin, tıbbi bakımın kalitesini ve erişilebilirliğini artırmayı, ayakta tedavi ve yatarak tedavi gören çocuk tıbbi organizasyonları ve okul hekimliği sistemini geliştirmeyi amaçladığını hatırlatalım . Aynı zamanda sağlıklı bir yaşam tarzı ideolojisinin oluşumunu ve güçlendirilmesini, engelli çocuklar için erişilebilir bir çevrenin geliştirilmesini ve ülkedeki çevresel durumun iyileştirilmesini teşvik etmek de amaçlanmaktadır.

Hoparlör
Shalygina Lada Stanislavovna
Shalygina Lada Stanislavovna
Novosibirsk Bölgesi Sağlık Bakan Yardımcısı “Sağlıklı Gelecek” parti projesinin koordinatörü
#Novosibirsk bölgesi
#bölgeler
#Shalygina
#partiprojeleri
#SağlıklıGelecek
#dersler
#ilaç
#üreme sağlığı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-novosibirskoj-oblasti-edinaya-rossiya-organizuet-cikl-lekcij-o-reproduktivnom-zdorove

 

REKLAM ALANI