Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
07.10.2022
A+
A-

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Mevlid Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği bu mübarek geceye erişmenin mutluluğunu yaşarken, efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandilini idrak etmenin manevi huzuru içindeyiz. Sadece bu mübarek günde değil her zaman Sevgili Peygamberimizi anmaya, merhametini ve sevgisini anlamaya devam edelim. DUALAR EDELİM Mübarek gecelerin toplum hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır.

Mevlid kandili bu mübarek gecelerin başında yer almaktadır. Bu mübarek gece Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır. Bu mübarek gecenin hürmetine dünyanın içinden geçtiği bu ölümcül salgının bir an evvel bitmesi ve hastalarımızın şifa bulması adına bol bol dua edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk İslam âleminin Mevlid Kandilini en içten dileklerimde kutluyor, güzelliklere vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI