Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya ve MGER, Korolev Moskova bölgesinde Politstart projesinin ikinci modülünü gerçekleştirdi

Birleşik Rusya ve MGER, Korolev Moskova bölgesinde Politstart projesinin ikinci modülünü gerçekleştirdi
REKLAM ALANI
29.04.2024
A+
A-

Birleşik Rusya ve MGER, Korolev Moskova bölgesinde Politstart projesinin ikinci modülünü gerçekleştirdi
2024

Etkinlik, belediye meclisi milletvekilliği seçimi için ön oylama kapsamında gerçekleşti.
Bölgelerarası Yeterlilik Merkezi’nin yerinde – S.P. Korolev, Birleşik Rusya ön oylamasında adaylar ikinci tam zamanlı eğitim modülünü tamamladı.

“Geçmiş yıllarda Politstart bir gençlik projesi olarak konumlanıyordu ancak bu yıl çerçevesi kaldırıldı. “Birleşik Rusya” her yaştan yeni siyasi personeli eğitmek için her türlü çabayı göstermektedir. Korolev’deki olay benzeri görülmemiş; burada “ağır topçuları” topladık – aynı anda üç Devlet Duması milletvekili ve şehir bölgesi başkanı Igor Trifonov da bizimle birlikte. Böylece her katılımcıya, doğrudan ve yetkin bir yanıt alabilecekleri herhangi bir soruyu sorma fırsatını sağladık,” dedi Moskova bölgesindeki proje küratörü Devlet Duması milletvekili Alexander Tolmachev.

Buna karşılık, Devlet Duması İnşaat, Konut ve Toplumsal Hizmetler Komitesi Başkanı Sergei Pakhomov, Birleşik Rusya’nın bugün ülkenin önde gelen siyasi gücü olduğunu hatırlattı.

“Bu unvanı on yıldır belirli eylemlerle kazanıyoruz. Şehir, bölge ve ülke sakinlerine verilen her sözün yerine getirilmesiyle. Bugün her düzeyde, sadece zamanın gerektirdiği kararların alınmasını değil, her yönde uygulanmasını da sağlıyoruz. Temelimiz elbette sakinlerden doğrudan talimatlar içeren halk programıdır. Ayrıca hayatın hemen hemen her anahtar alanını kapsayan 22 parti projemiz var. Bu büyük sistemde sıradanlığa, umursamazlığa yer yoktur. Birleşik Rusya’dan seçilen her milletvekilinin bunu anlaması gerekiyor” dedi.

Moskova Bölge Duması milletvekili Olimpiyat şampiyonu Alexander Legkov, yetkililerin kendilerini kendi sakinlerine kapattığı dönemlerin çoktan geride kaldığını vurguladı.

“İlçede görev yapan milletvekilinin birinci önceliği mahalleliyle her zaman iletişim halinde olmaktır. Ona yalnızca kendi çıkarlarını temsil etmesi konusunda güvenmiyorlar, aynı zamanda onlar adına hayatlarında ortaya çıkan sorunların, zorlukların onun yardımıyla çözüleceğine dair bir nevi garantör görevi görüyor. Ve buna karşılık “Birleşik Rusya” bu sorunları çözmek için yeterli kaynağa sahiptir” diye vurguladı.

Parti Yüksek Konseyi Bürosu Genel Sekreteri Devlet Duması Milletvekili Denis Kravchenko, katılımcıların bununla birlikte belgelerin hazırlanmasından kampanya materyallerinin geliştirilmesine kadar metodolojik bilgiler aldıklarını da sözlerine ekledi.

Eğitim bloğu, partinin Merkezi Yürütme Komitesi Siyasi Çalışma Dairesi başkan yardımcısı Alexey Stepanov tarafından açıldı.

“Politstart projesi çerçevesinde ön oy kullanan adaylarımıza siyasette kendilerini gerçekleştirme fırsatı veriyoruz. Her eğitim bloğu, seçim kampanyasının her aşamasını inceleyerek seçime katılıma hazırlanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu tür toplantılarda reel politikanın ne olduğunu, ne gibi zorluklarla karşılaşılabileceğini, seçmenin hangi soruları sorduğunu, rakiplerimizin hangi teknolojileri kullanabileceğini somut örneklerle gösteriyoruz. Ve elbette, kendinizi aceleci adımlardan, eylemlerden ve ifadelerden korumanın ne kadar önemli olduğundan bahsediyoruz – sonuçta bunlar tüm potansiyel kariyerinize son verebilir,” diye paylaştı Alexey Stepanov.

 

Hoparlör
Tolmaçev Aleksandr Romanoviç
Tolmaçev Aleksandr Romanoviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı, Partinin gönüllü hareketinin organizasyonundan sorumlu Moskova bölgesel bölge şubesi Sekreter Yardımcısı, Shchelkovo yerel şubesinin Yerel Siyasi Konseyi üyesi
#Siyasi başlangıç
#parti eğitimi
#Tolmaçev
#Pahomov
#Kravçenko
#Devlet Duması
#Moskova bölgesi
#Legkov
#MGER
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-koroleve-moskovskoj-oblasti-edinaya-rossiya-i-mger-proveli-vtoroj-modul-proekta-politstart

 

REKLAM ALANI