Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜRKİYE AVRUPA KALKINMA VAKFI GENEL BAŞKANI CENGİZ GİDER `DEN 23 NİSAN MESAJI

TÜRKİYE AVRUPA KALKINMA VAKFI GENEL BAŞKANI CENGİZ GİDER `DEN 23 NİSAN MESAJI
REKLAM ALANI
24.04.2024
A+
A-

TÜRKİYE AVRUPA KALKINMA VAKFI GENEL BAŞKANI CENGİZ GİDER `DEN 23 NİSAN MESAJI

CG GROUP AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Avrupa Kalkınma Vakfı Genel Başkanı Cengiz Gider, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Açıklama yok.
Türkiye Avrupa Kalkınma Vakfı Genel Başkanı Cengiz Gider, Mesajında şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

23 Nisan 1920, Aziz Türk Milleti’nin kurtuluşunu, bağımsızlığını, özgürlüğünü ve egemenliğini sembolleştiren bir tarihtir. Bu tarih itibariyle Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında tek yumruk olarak toplanan aziz milletimiz, öncelikle dört bir yanı işgal edilmiş vatanımızda özgürlük meşalesini yeniden tutuşturmuştur.

Açıklama yok.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” sözleri ile tüm dünyaya duyurmuş ve bu önemli günü çocuklara bayram olarak armağan etmiştir.

Açıklama yok.

Aziz Milletimiz, Vatan, Bayrak sevgisi ve bağımsızlığa olan aşkı ile başka milletlerin bağımsızlık mücadelesine de örnek olmuş, TBMM Milli iradenin gerçekleşmesi yolunda tüm dünyaya emsal teşkil etmiştir.

Açıklama yok.

Sevgili çocuklar,
Açıklama yok.
Hedefimiz, sizleri özgürce düşünen, inisiyatif alabilen, sorgulayan, kendi toplumunun ve evrensel anlayışın doğrularından haberdar olan, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirebilmektir. Bunu başarabildiğimiz takdirde bugünün çocukları, yarının gençleri olarak sizler ülkemizin sadece zenginliği değil, dinamizminin ve değişen potansiyelinin kaynağı olacaksınız.

Açıklama yok.

“Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir.”

Açıklama yok.

Biliyor ve inanıyorum ki sizler, kahraman bir milletin evlatları olarak, ülkemizin yarınlarısınız. Yakın bir gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olarak aziz milletimizin ufuklarını aydınlatacak, güçlü Türkiye’yi omuzlarında yükseltecek ve tüm dünyanın özlediği barış ve kardeşliğin tesisi için tereddüt göstermeksizin çaba sarf edeceksiniz.

Açıklama yok.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, Birinci Meclis’in muhterem üyelerini, kutsal değerlerimiz uğruna canlarını seve seve feda eden aziz Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden fedakâr Gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, dünyamızı anlamlandıran yarınlarımızı emanet edeceğimiz tüm çocuklarımızın, dünya çocuklarının ve saygıdeğer  Tüm hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI